Санаторій Любінь Великий Бальнеологічний курорт України
096 690 97 57 - адміністрація
098 498 63 89 - дерматовенеролог
067 256 26 27 - невропатолог
067 592 51 31 - фізіотерапевт
097 40 71 565 - кардіолог

Іридодіагностика як ефективний метод обстеження організму

Іридодіагностика (з грец. Іріда – назва райдужки ока) – сучасний метод визначення стану здоров’я людини саме за райдужною оболонкою ока. Ми пропонуємо вам пройти даігностику вашого організму даним методом в санаторії «Любінь Великий», що знаходиться у Львівській області. Досвідчені та професійні спеціалісти допоможуть вам виявити захворювання, визначити стан внутрішніх органів, виявити наслідкову патологію по материнській чи батьківській лінії, схильність до цих захворювань. Іридодіагностика дозволяє підібрати шлях оздоровлення та лікування по всіх органах і системах одночасно.

Іридодіагностика в санаторії «Любінь Великий»

іридодіагностика цінаРайдужка ока – це автоматична діафрагма, що регулює світловий потік, спрямований в око. Відповідно при яскравому освітленні зіниці звужені, в темряві – розширені.

Райдужка ока має складну будову і може розглядатись як певний «екран» головного мозку. Існує безліч нервових зв'язків райдужки ока з внутрішніми органами, саме тому весь організм ніби проектується на райдужку. При патології якогось з органів на ній з’являються певні зміни у вигляді перерозподілення пігменту.

Переваги іридодіагностики

Перш за все варто зазначити, що іридодіагностика – це абсолютно безпечний для організму людини метод обстеження. Адже при інших видах визначення стану здоров'я використовується шкідливе опромінення (рентген, флюрографія, томографія), тому часто проводити таку діагностику не варто.

При огляді райдужної оболонки ока застосовується лише світло, яке ніяк не впливає на організм, тому жодних обмежень по застосуванню іридодіагностики немає.

Запрошуємо вас відвідати санаторій «Любінь Великий» та пройти обстеження організму за допомогою методу іридодіагностики. Наші спеціалісти виявлять причини поганого самопочуття та запропонують методи їх лікування. Саме на даних іридодіагностики можна скласти план подальшого обстеження, підбору дієти та інтенсивності фізичних навантажень.