Санаторій Любінь Великий Бальнеологічний курорт України
096 690 97 57 - адміністрація
098 498 63 89 - дерматовенеролог
067 256 26 27 - невропатолог
067 592 51 31 - фізіотерапевт
097 40 71 565 - кардіолог

Лікування серцево-судинних хвороб у санаторії Любінь Великий

Особливості лікування серцево-судинних захворювань у санаторіях полягають у комплексному підході, який передбачає кваліфіковану діагностику та супровід лікарів (в тому числі і психологічний), якісний відпочинок на природі та реабілітацію. Тому, санаторій Любінь Великий запрошує вас на лікування та відпочинок під наглядом фахівців.

Які кардіологічні хвороби лікують у санаторії Любінь Великий?

Лікувальні санаторії приймають гостей усього року, пропонуючи різноманітні послуги. Курс лікування розробляється індивідуально за медичними показниками та після ретельного лабораторного обстеження.

Лікування серцево-судинних хворобУ санаторії Любінь Великий здійснюється лікування та реабілітація серцево-судинних хвороб таких як:

  • гіпертонія;
  • стенокардія;
  • тромбофлебіти;
  • перенесені інфаркти міокарду та реабілітацію;
  • реабілітація після інсульту.

Перебування у санаторії передбачає не тільки лікувальні процедури, але й психоологічну підтримку, а також відпочинок на природі. 

Як здійснюється лікування серцево-судинних захворювань?

Лікування серцевих проблем у Любені базується на кваліфікованій діагностиці, різноманітних видах ванн, зокрма - сірководневих, рефлексотерапії, лікувальній фізкультурі (для реабілітації) та інших фізіотерапевтичних процедурах. Водні та фізіотерапевтичні процедури позитивно впливають на тонус судин та зміцнюють серцевий м'яз, а свіже повітря клімат створюють відчуття гармонії та спокою. Всі процедури здійснюються під наглядом кваліфікованих лікарів та сприяють нормалізації артеріального тиску, покращують загальне самопочуття.

Тому, поспішайте замовити путівку у санаторій Любінь Великий, де попіклються про ваше здоров'я!