Санаторій Любінь Великий Бальнеологічний курорт України
096 690 97 57 - адміністрація
098 498 63 89 - дерматовенеролог
067 256 26 27 - невропатолог
067 592 51 31 - фізіотерапевт
097 40 71 565 - кардіолог

Психологічна підготовка вагітних до пологів в санаторії Любінь Великий

Психологічна підготовка вагітної жінки до пологів має не менше значення, ніж її фізичний стан. Адже надмірна тривожність, викривлене уявлення про пологовий акт, відсутність навиків догляду за новонародженим без допомоги фахівців можуть спричинити ще більші проблеми.

Значення психологічної підтримки для вагітних

Практична медицина знає безліч випадків, коли страх перед майбутнім материнством спричиняє депресію, агресивне ставлення до плоду, огиду до чоловіка, відмову годувати дитину грудним молоком і доглядати за ним, а в деяких випадках провокує розвиток короткочасних психічних захворювань.

Тривожний стан в більшій чи меншій мірі супроводжує кожну вагітність. Хтось боїться народжувати, інші переживають за здоров’я і долю плоду, інші відчувають неготовність до кардинальних змін у житті, які виникнуть при появі у домі нового члена сім’ї. І не всім жінкам вдається самостійно впоратися зі своїми, часто безпідставними, страхами.

Школа відповідального батьківства

психологічна підготовка вагітних жінок до пологівУ «Школі відповідального батьківства», що діє на базі санаторію «Любінь Великий», вам допоможуть правильно розставити акценти, нормалізувати свій психоемоційний стан і отримати відповіді на усі питання, що виникають у майбутніх мам. Відвідуючи уроки, ви:

  • Отримаєте достовірну інформацію про перебіг пологового процесу і перестанете його боятись.
  • Навчитесь техніці дихання під час переймів
  • Усвідомите значення партнерських пологів.
  • Знатимете, як фізично і психологічно підготуватись до появи малюка.
  • Зрозумієте важливість грудного вигодовлювання, дізнаєтесь, як підготувати груди, налагодити режим харчування немовляти, правильно за ним доглядати з першого дня.

Жінки зможуть поспілкуватись з акушером-гінекологом, неонатологом, педіатром, психологом та отримати індивідуальну консультацію.

Такі курси особливо важливі для тих, хто очікує первістка, має невдалий попередній досвід, буде народжувати у ранньому або старшому віці. Школа батьківства дасть розуміння, як правильно формувати внутрішньо-сімейні відносини, розподіляти обов’язки, створити міцну і щасливу сім’ю.

В нашому закладі також створено умови для фізичного оздоровлення вагітних жінок. Реабілітація при ускладненій вагітності включає цілий спектр лікувально-профілактичних процедур, розроблених спеціально для підтримки здоров’я майбутніх мам.

Чекаємо на вас у санаторії «Любінь Великий». Ми зробимо усе можливе, щоб вагітність приносила вам радість і задоволення!